Brabant BV is als familiebedrijf uitgegroeid tot een middelgrote onderneming waarin vakmanschap, een gedegen kennis en klanttevredenheid centraal staat. Ondersteund door 2 generaties beroepservaring en een hecht team van allround tegelzetters zijn we volledig thuis in tegels en tegelwerken. De liefde voor het vak zit kennelijk in ons bloed want inmiddels bereidt ook de 3e generatie zich voor op een toekomst binnen het bedrijf.

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en diensten, de inrichting van onze showroom en persoonlijke aandacht. Stilstand is achteruitgang. Daarom houden wij steeds een vinger aan de pols bij onze leveranciers zodat we op de hoogte blijven van de nieuwste trends op het gebied van tegels en tegelwerken. Als erkend leerbedrijf dragen wij graag onze vakkennis over aan de nieuwe generatie. Met elkaar bouwen we steeds voort aan de verdere ontwikkeling van ons bedrijf waardoor de continuïteit gewaarborgd blijft.

Wij hopen dat u tijdens uw bezoek aan onze site net zo enthousiast raakt als wij en zien u graag terug in onze showroom.

Met vriendelijke groet,

Familie van den Boogaart

BRABANT BV

Copyright © 2021 Brabant BV. Alle rechten voorbehouden.